Klantenservice

Voel je thuis bij Huiskes Mode

Huiskes Mode staat voor verbondenheid en vertrouwen. Het thuisgevoel is wat wij onze klanten mee willen geven bij een bezoek aan één van onze filialen. Daarom verwelkomen wij u allereerst met een heerlijke kop koffie. Onze medewerkers staan niet alleen bekend om de service en de juiste adviezen, maar ook om hun gastvrijheid. Voel je vrij om vragen te stellen of om hulp te vragen.


Bezorgservice

Is het artikel of de gewenste maat in de winkel uitverkocht en bent u niet in gelegenheid om het zelf op te halen? Wij zorgen ervoor dat uw bestellingen opgestuurd of bezorgd worden. 


Coupeuse

Heeft u de perfecte broek gevonden en is er toch een kleine aanpassing nodig? Onze coupeuses zorgen ervoor dat uw aankoop naar uw persoonlijke wensen wordt aangepast. Wij nemen contact met u op zodra u het op kunt halen. Woont u in de buurt? Dan brengen wij het thuis bij u langs, vraag naar de mogelijkheden aan de verkoopmedewerk(st)er.


Personal Shopper

Wilt u graag door uw favoriete medewerker geholpen worden? Bel en maak een afspraak met uw favoriete kledingadviseur! Uw favoriete en vertrouwde medewerker staat dan klaar om u van de juiste kledingadviezen te voorzien. Of wilt u graag een keer andere kledingcombinaties proberen? Ook dan kunt een afspraak maken met één van onze personal shoppers die met verassende outfits zal komen!


Ons spaarsysteem

Bij Huiskes Mode kunt u knopen sparen. Als u ingeschreven staat in het klantenbestand van Huiskes Mode, ontvangt u bij iedere besteding van € 50,00* automatisch een ‘Knoop’. Het aantal gespaarde knopen wordt vermeld onder aan uw kassabon. Heeft u 24 Knopen gespaard dan is uw ‘Knopenkaart’ vol en krijgt u een waardecheque van € 50,00 thuisgestuurd. Een mooie bijkomstigheid is dat de ‘Knopenkaart’ niet verloopt. U hoeft hem dus niet persé dit jaar vol te maken en er geldt geen verloopdatum voor de besteding. Bent u nog niet bekend met ons knopen systeem? Vraag ernaar bij uw eerstvolgende bezoek aan één van onze filialen. Wij informeren u er graag over.

* Over vermaakkosten en afgeprijsde artikelen ontvangt u geen knopen


Klachten of opmerkingen

Heeft u een klacht of een opmerking betreft de website, een artikel of één van de winkels? Neem dan gerust contact met ons! Wij streven er altijd naar dat onze klanten met een glimlach hun ervaringen bij Huiskes Mode met anderen kunnen delen.